ارائه ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها از مهرماه امسال



مشاور وزیر علوم و رییس صندوق رفاه دانشجویان از ارائه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: دانشجویان از مهرماه سال جاری می توانند از غذای این رستوران‌ها که دارای کیفیت و تنوع زیادی است استفاده کنند.

مهندس ذوالفقاز یزدان مهر در گفتگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: صندوق رفاه دانشجویانن وزارت علوم در سال ۹۴ به صورت پایلوت در دانشگاه‌های یزد، تبریز ،اصفهان، فردوسی مشهد وتهران  درکنار سلف دانشجویی، رستوران‌هایی به عنوان رستوران‌های مکمل ایجاد کرد و اکنون در بسیاری از این سلف‌ها روزانه بیش از ۱۴ هزار پرس غذا طبخ می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های کشور در کنار سلف خود رستوران‌های مکمل را تاسیس کرده‌اند و ۳۰۰۰ تومان اعتبار برای هر دانشجویی که از غذای این رستوران‌ها استفاده کند، در نظر گرفته می‌شود تا دانشجویان غذای باکیفیت و متنوعی را با قیمت مناسب و تخفیف داده شده دریافت نمایند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با تاکید بر این که روزانه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها طبخ می‌شود افزود: برخی از دانشگاه‌ها نظیر دانشگاه اصفهان رستوران‌هایی‌ را با عنوان گل یاس ایجاد کرده اند که دانشجویان می‌توانند جشن‌های فارغ‌التحصیلی، ازدواج و سایر مراسم‌های خود را با قیمت حداقلی در این رستوران‌ها برگزار کنند.

مهندس یزدان مهر در پایان خاطر نشان کرد:  ایجاد رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها علاوه بر اینکه موجب رضایت دانشجویان خواهد شد از نظر هزینه به نفع وزارت علوم نیز خواهد بود چرا که وزارت علوم برای هر دانشجویی مبلغ ۵ هزار تومان به عنوان یارانه‌ غذا پرداخت می کند.

انتهای پیام



منبع خبر

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *