5 راه موثر برای جلوگیری از پلاک دندان

وقتی زبان خود را روی سطح جلوی دندان می‌کشید، آیا احساس می‌کردید که یک لایه نازک قسمت بالایی دندان‌هایتان را می‌پوشاند؟ اگر با چنین شرایطی روبرو هستید لایه ای که باعث می شود این احساس را تجربه کنید، پلاک است. پلاک ها حاوی باکتری هایی هستند که به لثه ها و دندان ها آسیب می رسانند و پلاک هایی که به مدت طولانی روی دندان ها باقی می مانند، باعث بسیاری از مشکلات دندانی و دهانی به خصوص پوسیدگی دندان می شود. اولا از دندانپزشکی پیشگیری با تعیین وقت قبلی می توانید با دندانپزشک خود برای پلاک های دندانی تماس بگیرید. ما مواردی را که باید به آنها توجه کنید را گردآوری کرده ایم تا پلاک به دندان ها و لثه های شما آسیب نرساند. در اینجا 5 روش موثر برای محافظت از دندان در برابر پلاک وجود دارد.

  1. مرحله 2: مراجعه منظم به دندانپزشک

شما باید حداقل دو بار در سال به دندانپزشک مراجعه کنید. بنابراین، در صورت داشتن هر گونه مشکل دندانی و دهانی، به موقع تشخیص داده شده و درمان می شود. به جای رفتن به بیمارستان یا معاینه برای دندانپزشک درمان دندان در منزل شما همچنین می توانید از خدمات استفاده کنید. یکی دیگر از شاخص های مراقبت از دندان های خود این است که چند بار به دندانپزشک مراجعه می کنید. اگرچه معاینه دندان معمولا دو بار در سال توصیه می شود، اما اگر خطر ایجاد پوسیدگی در شما زیاد است، می توانید سالی چهار بار به معاینه دندانپزشکی بروید. از آنجایی که ساختار دندان و حساسیت دندان هر فرد شخصی است، تعداد دفعات مراجعه به دندانپزشک نیز ممکن است متفاوت باشد. بنابراین، می توانید روند قرار ملاقات خود را با دندانپزشک خود دنبال کنید.

  1. مرحله 2: مسواک زدن منظم هر روز

طبق یک مطالعه، مشخص شده است که دندان ها باید حداقل دو بار در روز مسواک شوند. شما می توانید با مسواک زدن دندان های خود به مدت 2 دقیقه با یک برس نرم و خمیردندان حاوی فلوراید، پلاک را از بین ببرید. شما می توانید با اهمیت دادن به تمیز کردن دندان خود از تشکیل پلاک جلوگیری کنید و در عین حال پلاک تشکیل شده را از روی دندان های خود پاک کنید. شما می توانید با مسواک زدن زبان، لثه ها و کام خود تمیزی کاملی را فراهم کنید. با ملاقات با دندانپزشک خود می توانید روش های صحیح مسواک زدن را بیاموزید.

  1. مرحله 2: تمیز کردن بین دندان ها

مسواک زدن دندان ها به تنهایی ممکن است برای تمیز کردن عمیق کافی نباشد. با ته نشین شدن باقی مانده های غذایی که بین دندان ها گیر کرده اند، تشکیل پلاک را تسریع می کند. شما می توانید با تمیز کردن باقیمانده مواد غذایی بین دندان ها از تشکیل پلاک جلوگیری کنید. توصیه می شود حداقل دو بار در سال تمیز کردن جرم دندان را انجام دهید. باقی مانده های غذایی که بین دندان ها گیر کرده اند می توانند مشکلات دهان و دندان بسیاری از تشکیل پلاک گرفته تا از دست دادن دندان ایجاد کنند. بنابراین، تمیز کردن باقی مانده های غذا برای سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. همچنین می توانید با استفاده منظم از نخ دندان، این باقی مانده ها را در خانه تمیز کنید. با این حال، باید مطمئن شوید که روش نخ دندان کشیدن را به درستی انجام می دهید. در غیر این صورت می توانید آسیب دائمی به لثه های خود وارد کنید.

  1. مرحله 2: استفاده از دهانشویه

با گنجاندن دهانشویه در مراقبت های دندانی و دهانی خود، می توانید به کاهش لایه پلاک روی دندان ها کمک کنید. غرغره کردن به مدت 30 دقیقه پس از مسواک زدن از تشکیل پلاک جلوگیری می کند. خوردن و آشامیدن تا 30 دقیقه پس از غرغره توصیه نمی شود. یکی دیگر از فواید دهانشویه این است که از بوی بد دهان جلوگیری می کند.

  1. 5 راه موثر برای جلوگیری از ایجاد پلاک دندان

غذاهای قندی، چسبناک و اسیدی سخت ترین مواد غذایی هستند که از روی دندان پاک می شوند. اگر پس از مصرف این غذاها مراقبت از دهان و دندان انجام نشود، ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی تسریع می یابد. البته نباید بلافاصله پس از مصرف این غذاها دندان های خود را مسواک بزنید. اسید یا قند چسبیده به دندان با اثر مسواک زدن به کل دهان پخش می شود و می تواند آسیب بیشتری به دندان وارد کند. بنابراین، پس از مصرف غذاهای شیرین، اسیدی یا چسبنده، شستشو با آب، مصرف آدامس های بدون قند و یا مصرف غذاهایی با خاصیت پاک کنندگی طبیعی مانند سیب ضروری است. می توانید 30 دقیقه پس از مصرف غذاهای شیرین، چسبناک و اسیدی دندان های خود را مسواک بزنید.

با توجه به این مراحل هم می توانید از تشکیل پلاک جلوگیری کنید و هم پلاک تشکیل شده را از روی دندان هایتان پاک کنید. برای داشتن دندان های سالم، مراقبت های منظم از دهان و دندان لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *